Binden

Kappikeflies.nl

Kappikeflies is hobbymatig ontstaan om de éne vliegvisser te verrijken met streamers van een andere liefhebbende visser. De streamers zijn zoals gezegd van hoogwaardige materialen gemaakt en hebben zich bewezen in het binnen- en buitenland. Neem voor advies of een streamer op maat contact op via de contactpagina en start met streamers van Kappikeflies te vissen.

Mijn passie voor vliegvissen

Vliegvissen doe ik al meer dan 45 jaar op verschillende locaties en verschillende manieren. Uiteraard vis ik veel in Nederland, woon zelf aan het Haringvliet, daarnaast zijn rivieren in het buitenland en de vele meren in het Verenigd Koninkrijk (met name Ierland) ook een lust om te vertoeven en mooie vissen te vangen. Om meer variatie in de streamers te creëren ben ik zelf begonnen met het maken en experimenten van vele verschillende soorten en maten streamers. Op het gebied van kleur, formaat en materiaal heb ik geleerd op welke locaties een bepaald type streamer het beste vangt.

Na een tijd voor verschillende vismaten streamers te hebben gemaakt heb ik na alle positieve reacties besloten om dit via een webshop te verkopen. Het primaire doel van Kappikeflies is dan ook om andere vissers te voorzien van mooie streamers voor het vissen op roofvis.