Ik ben een van de Gidsen  uit de Stal van Fishing Guides Holland onder leiding van Steef Meijers 

www.fishingguideholland .nl

Meindert Kap Gids Groot Water 

Ik vis hier al vele jaren succesvol op roofvis met de vlieghengel en spinhengel het  water is over het algemeen vrij helder en dus goed voor vissen met de vlieghengel en spinhengel snoek, snoekbaars, baars, roofblei ik vis hoofdzakelijk met streamers  uit eigen shop voor zowel vlieg als spinhengel. www.kappikeflies.nl

 Vliegvissen, Werpend vissen, Verticaal vissen

Daagje achter de roofvissen aan op echt groot water Haringvliet of Volkerak keuze visserij is aan u  Vliegvissen ,Werpend vissen , Verticaal vissen.

Opstap plaatsen vaak bij de trailer Helling op aangegeven plaatst meestal vissen we van 8.30 tot 18.00.

Verder maak ik er voor u een verzorgde dag van met Koffie, Thee, Fris Tussen de middag Brood  ,Salade , Soep en als wil met glaasje fris of Biertje.

Verder zal ik van uw dag een onvergetelijke dag proberen te maken

Eind van de middag sluit ik vaak traditioneel af met een echt Glaasje Ierse Whiskey

1 dag vissen   € 165 Volle verzorging 2 personen € 275 Volle verzorging

Ierland hier heb ik werkelijk al duizenden snoeken gevangen 

Vlieghengel Spinhengel   TOPTRIP

1 weekje of lang weekend snoekvissen in Ierland met de Bellyboot en met spinhengel /of vlieghengel op werkelijk prachtige meren is vis hier al bijna 30 jaar .

Hier is er nog heerlijke rust te vinden en veel snoek vaak zijn er dagen dat je echt geen vissers ziet op deze wateren .
Meeste wateren zijn helder en zo niet zoeken we een ander meer .Ik zal er voor zorgdragen dat u een aantal dagen gaat genieten op deze mooie Ierse meren ( meertjes) .

Waad Pak graag zelf meenemen i.v.m ieder heeft zijn eigen maat .

Het is elke keer heb ik steeds adembenemend om hier te mogen vissen en wil dit graag met andere delen het is werkelijk fantastisch .

Richtprijzen  per dag in Ierland Inc

1x B&B 1x Lunchpakket 1x Kan Koffie of Thee  1x Pup Avondmaal excl Drank 1x inc Gids en info 1x inc BellyBoot  inc Flippers

€ 95.00 per dag

Excl vlucht of boottocht  vlucht retour is ongeveer € 100  auto huur per dag ongeveer als je samen met je maat komt € 10 per dag excl brandstof